Petreceri de vis - Expo Arad International
Organizare nunta

Petreceri de vis - Expo Arad International

de

Vizualizeaza galeria de fotografii "Petreceri de vis" 2012, realizate in cadrul targului de nunta organizat de Expo Arad International.

Expo Arad International spune DA pentru a cincea oara celui mai mare eveniment dedicat nuntilor din vestul tarii. Targul Petreceri de Vis, aflat la cea de-a V-a editie se va desfasura in perioada 3 – 5 februarie 2012 in incinta complexului expozitional.

In acorduri fine de vioara, timp de trei zile, designerii vor prezenta ultimele tendinte in materie de rochii pentru mirese si costume pentru miri, artistii se vor intrece in oferte foto-video, stilistii vor crea cele mai elegante coafuri si machiaje pentru mirese, agentiile de organizari evenimente vor cuceri publicul cu cele mai inedite aranjamente, iar maestrii cofetari si patiseri ne vor incanta cu cele mai delicioase prajituri si torturi.

Programul de vizitare "Petreceri de vis" 2012:

  • vineri ~ 03 februarie 2012 ~ 11:00 - 20:00
  • sambata ~ 04 februarie 2012 ~ 10:00 - 20:00
  • duminica ~ 05 februarie 2012 ~ 10:00 - 18:00

Oferta expozitionala va fi completata cu: firme de sonorizare, locatii si corturi pentru nunti, limuzine, marturii, pantofi si accesorii, servicii de catering si agentii de turism care au pregatit oferte variate pentru mult ravnita luna de miere.

Totul pentru o NUNTA DE VIS!

Si pentru ca expozitia in sine este un spectacol destinat poate celui mai important eveniment din viata, viitorii miri vor avea parte de momente speciale: prezentari de moda, prezentari de rochii de mireasa si rochii de seara, prezentari costume pentru miri, dansuri de societate, valsul mirilor, recitaluri live, spectacol cvartet de coarde, demonstratii de coafura si machiaj, degustari de prajituri, demonstratii si degustari de cocktailuri si multe alte surprize.

Pana la editia din 2012 a targului de nunta "Petreceri de vis" te invitam sa vizualizezi colectia de fotografii de la  targul "Petreceri de vis" 2011, pentru a te convinge ca nu trebuie sub nici o forma sa ratezi cele mai noi tendinte prezentate in cadrul targului din 2012.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: