Petreceri de vis Arad
Organizare nunta

Petreceri de vis Arad

de

In perioada 4-6 februarie 2011 a avut loc in Arad unul dintre cele mai spectaculoase targuri de nunta din vestul tarii. Targul „Petreceri de vis” a fost organizat ca in fiecare an de Expo Arad International si a reusit sa ofere aradenilor care au vizitat targul, toate informatiile de care acestia au nevoie pentru organizarea unui eveniment reusit.

Vizitatorii s-au putut bucura pe parcursul celor trei zile de targ de numeroase prezentari de rochii de mireasa sustinute de furnizori si designeri locali, cum ar fi Oana Seran, Salon Angelo, Sposa Toscana, si Dolce Arte. Urechile vizitatorilor au fost mangaiate de acordurile quartetului Creative Quartet si de multi alti solisti si formatii: formatia Rapsodia, Adrian Jentea Band, Daniel’s Band, Lucian Zadic, Mihai Sidor si formatia Quaternion. Make-up artistii Ioana Savulescu, Monica Popmarc  si Raluca Mnerie  s-au intrecut in a rasfata vizitatorii cu fel de fel de machiaje iar de coafura s-au ingrijit cei de la Salon Avantgarde. Viitorii miri au putut invata pasii de vals de la Sesto Senso iar cei de la Ballroom Dance au prezentat cateva dansuri de societate. Petrecerea nu ar fi fost completa fara cocktailurile celor de la Bartrenders.

Firmele de decoratiuni s-au intrecut in idei, fiecare incercand sa impresioneze viitorii miri prin creativitatea si originalitatea decorurilor. Viitoareale mirese au gasit o oferta variata de rochii de mireasa, putand proba fiecare rochie. Mirii nu au fost lasati pe dinafara, fiind prezente si firme care ofereau produse exclusiv barbatilor. Vizitatorii s-au putut bucura de tot felul de oferte si din partea firmelor foto-video-sunet, precum si din partea agentiilor de turism.

Cofetariile au indulcit sufletul si gustul vizitatorilor iar sculptorii in fructe au creat adevarate opere de arta.

Kastel Center Spa si Euro Travel au oferit premii in cadrul unei tombole, norocosii fiind premiati cu o impachetare cu aur, un lifting facial nechirurgical sau o bronzare organica oferite de Kastel Center Spa si un weekend la Budapesta pentru doua persoane, premiu oferit de Euro Travel.

Tot in cadrul targului, www.nunta-arad.ro impreuna cu Panoramic Gym au organizat un concurs, premiul cel mare fiind un abonament de o luna la spa, pentru doua persoane. Locurile doi si trei se vor bucura de 12 respectiv 8 sedinte tot la Panoramic Gym Spa. Participantii s-au fotografiat in mini-studioul aranjat de echipa Nunta Arad iar fotografiile pot fi votate online pe Ultima relaxare (inainte de nunta). Primele trei perechi care vor aduna cele mai multe voturi vor castiga cele 3 premii puse in joc. Puteti vedea si vota perechea favorita aici.

La finalul targului s-au numarat peste 5000 de vizitatori care cu siguranta au avut multe lucruri de invatat si admirat. Ambele pavilioane ale salonului Expo au fost impecabil decorate de firma Caprice, iar sonorizarea a fost oferita de SIS Solutions.

Dintre expozanti prezenti la targul de nunta din Arad 2011 amintim:

 
 
 

Pentru galeria de poze nu uitati sa folositi sagetile de la tastatura.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: