Ultima relaxare! (inainte de nunta)
Concursuri

Ultima relaxare! (inainte de nunta)

de Concursuri - Arad

Vino impreuna cu perechea ta la targul de nunta "Petreceri de vis" organizat de Expo Arad in perioada 4 - 6 februarie 2011 si poti avea ocazia sa te relaxezi alaturi de persoana iubita la Centrul de intretinere corporala Panoramic Gym, castigand marele premiu, un abonament de o luna pentru doua persoane la zona Spa din cadrul Panoramic Gym.


Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi targul "Petreceri de vis", sa te fotografiezi impreuna cu persoana iubita in mini-studioul special amenajat in cadrul targului si sa inviti toti prietenii impreuna cu prietenii lor sa va voteze fotografia pe site-ul www.nunta-arad.ro incepand cu date de 07 februarie pana la 28 februarie.

Panoramic Gym Spa pune la bataie 6 abonamente pentru primele 3 cupluri care aduna cel mai mare numar de voturi.

Astfel, cel mai votat cuplu se poate rasfata timp de o luna in piscina, la sauna, la jacuzzi, la cromoterapie sau aromaterapie, iar cuplurile de pe locul doi si trei beneficiaza de aceleasi tratamente in cadrul unor abonamente de 12 respectiv 8 sedinte.


Nu uita, cu cat aduni mai multe voturi, cu atat ai mai mari sanse de castig.

O pereche poate fi votata doar o singura data de pe un calculator, dar pot fi votate mai multe cupluri, votul trebuie validat prin linkul de confirmare primit pe email. Votarea se inchide pe data de 28 februarie.

Bafta multa tuturor!
 

ANUNT

Datorita faptul ca am schimbat serverul care ne gazduieste site-ul de curand exista cateva probleme de propagare DNS in reteaua RDS si ROMTELECOM, acestea dureaza de obicei 24 - 48 de ore dupa acest timp vom incerca sa sincronizam voturile. Voturile au fost sincronizate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Beanca & Manu
329 voturi
Sorina & Adrian
245 voturi
Renata Szucs
223 voturi

Votarea s-a incheiat, finalistii sunt cei de mai sus, fiecare cuplu a castigat cate un abonament la Panoramic Gym Spa

Afla primul de promotii si concursuri. Aboneaza-te la newsletter!

* nu uita sa confirmi inregistrarea la newsletter-ul nostru
Opinii (3)
Buna tuturor! Sunt ... | 8 februarie, 2011
Buna tuturor!
Sunt Renata Szucs, singura participanta care este....singura in poza....:(
Faptul ca Nunta - Arad mi-a acordat sansa sa particip la acest concurs, cu toate ca logodnicul meu locuieste in Satu Mare, a fost un mare privilegiu fata de voi - cei care i-ati avut pe cel drag/pe cea draga langa voi la shooting. Ce putea fi mai mare bucurie pt. mine, decat sa-l am pe logodnicul meu langa mine in poza? .....dar daca m-i s-a oferit sansa si asa.....de ce nu?:) Iar faptul ca momentan am cele mai multe voturi, nu poate sa insemne altceva, decat ca am cei mai dragi prieteni care tin la mine f f f mult! Se vede, nu?:)
Daca doriti sa vedeti poze cu mine si logodnicul meu, da-ti un search pe facebook pe numele meu sau pe search Event "Please VOTE:)".
p.s.:Nunta noastra va fi in 28 Mai 2011, la Arad.
Va multumesc mult pt. intelegere!
85 voturi!!!!!!! ... | 8 februarie, 2011
85 voturi!!!!!!! Parca trebuia sa ne pozam cu persoana iubita.... whatever...
Ceau ... | 8 februarie, 2011
Ceau Andreea,
Renata, ca ma gandesc ca la ea te referi, a dorit sa participe la concurs desi viitorul ei sot era plecat din judet. Astfel, impreuna cu organizatorii concursului am hotarat sa-i permitem participarea. Oricum, la ridicarea premiului este obligatorie prezenta ambilor parteneri.

La cat mai multe voturi! :)

Adauga opinia ta: