Locatii poze ziua nuntii in Arad
Organizare nunta

Locatii poze ziua nuntii in Arad

de

Episodul II. Sedinta foto din ziua nuntii

Cu siguranta si fotografiile din ziua nuntii sunt foarte importante dar timpul este destul de limitat, asadar unde mergem in ziua nuntii?
Daca ati programat cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa reduceti automat timpul alocat pentru sedinta foto si asadar va mai raman maxim doua ore libere intre cununia civila si biserica sau intre biserica si restaurant, timp in care aveti nevoie sa faceti fotografiile de grup. Acestea de obicei se fac in parcul de la Palatul Cultural (in spatele Primariei) sau in fata bisericii, depinde cand aveti mai mult timp la dispozitie.

Mai exista o posibilitate destul de eleganta pentru pozele de grup, pe scarile Palatului Cultural, dar de cand se desfasoara cununiile in cadrul Palatului Cultural, acestea de obicei sunt foarte circulate.

In ziua nuntii sa nu uitati de fotografiile de detaliu la rochia de mireasa, la costumul mirelui, la buchet, etc. Acum arata cel mai bine si ar fi pacat sa nu le imortalizati intr-un cadru natural.

Poze ziua nuntii Arad - detaliu

Poze ziua nuntii in parc si pe strand Arad

Totusi, recomandarea noastra este sa programati in alta zi cununia civila, asa va scapati de o grija si de un drum si aveti timp suficient sa dati o fuga inainte de cununia religioasa intr-o locatie pentru o mini sedinta foto.

Ca si locatie va recomandam fie Biserica Rosie, care va ofera un cadru elegant si este in centrul orasului deci nu aveti mult de umblat, fie in interiorul Palatului Cultural sau poate chiar in interiorul Primariei daca obtineti permisiunea de a fotografia.

Poze ziua nuntii interior primaria din Arad

Poze ziua nuntii in fata la biserica rosie Arad si palatul cultural

Nu va recomandam sa umblati prin locuri inverzite sau prin cladiri parasite daca aveti sedinta foto inaintea cununiei religioase, pentru ca totusi va doriti sa aratati impecabil in fata altarului, nu?

Poze ziua nuntii pe strandul Neptun din Arad

Daca totusi doriti sa aveti fotografii intr-un cadru inverzit puteti incerca locatiile oferite de strandul Neptun, numai sa nu indepartati de carari pentru a nu murdarii rochia de mireasa. 
In concluzie, in ziua nuntii nu sunt sanse foarte mari sa va deplasati in locatii mai speciale asadar trebuie sa profitati de locatiile din centrul orasului. In final, sfatul nostru ramane acelasi, planificati cununia civila in alta zi decat cea religioasa si veti avea mult mai mult timp pentru sedinta foto din ziua nuntii.

La cat mai multe poze frumoase!

Pentru a fi cat mai informati, va invitam sa vizitati lista cu fotografi nunta arad.

Revenim saptamana viitoare cu locatii inedite pentru sedinta foto de dupa nunta.

Ramaneti aproape.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: