Locatii poze dupa nunta in Arad
Organizare nunta

Locatii poze dupa nunta in Arad

de

Episodul III. Sedinta foto de dupa nunta.

Aici au aparut doua trenduri si anume „Trash the dress” si „Cherish the dress”.

Despre „Trash the dress” prescurtat TTD cu siguranta ati auzit deja. Ce este TTD? Este o sesiune foto care are loc dupa nunta, in care mireasa este fotografiata in ipostaze si locatii nu tocmai „normale”. Se cauta de obicei locatii care sa intre in contrast cu eleganta si puritatea rochiei cum ar fi santiere, depozite, zone cu noroi, nisip, apa, etc. Mireasa hotaraste cat de departe se va merge cu sedinta foto, daca mai are nevoie de rochia de mireasa dupa sedinta sau nu. Bineinteles „Trash the dress” nu inseamna neaparat sa dam foc rochiei de mireasa. Pot fi alese locatii deosebite care sa nu dauneze prea mult rochiei. In Arad cu siguranta veti gasi o multime de santiere, de utilaje, de zone cu nisip sau lacuri. Daca tot vorbim de lacuri puteti face o vizita lacului Ghioroc.

Locatii poze dupa nunta lacul Ghiroc Arad

sau lacului Maltaret. Amblele locatii sunt mai mult decat potrivite pentru o sesiune TTD.

Cherish the dress” este un curent total opus TTD, propus de britanici si consta in realizarea unor sedinte foto care sa imortalizeze frumusetea rochiei de mireasa. Este o combinatie intre fotografia de nunta si fotografia de moda. Este un curent mai noi care vine in intampinarea mireselor care nu agreaza ideea de a-si distruge rochia de mireasa dupa nunta.

Exista in Arad cateva locatii excelente pentru realizarea acestor sedinte dar trebuie sa cunosti oamenii potriviti pentru a avea acces. Una dintre ele este fosta casa a lui Nicolae Ceausescu, situata chiar langa Hotel Central (strada Unirii, numarul 6). Interiorul luxos este ideal pentru a pune in evidenta frumusetea rochiei de mireasa.

Locatii poze dupa nunta in Arad Casa Ceausescu de pe strada Unirii
(c) Imagia Cluj

Interiorul Teatrului de Stat Arad ofera de asemenea locatii deosebite, asta daca obtineti permisiunea sa intrati si sa fotografiati. Arhitectura multor cladiri din centrul orasului va ofera un decor potrivit pentru fotografiile de dupa nunta, de exemplu, Biserica Rosie.

Locatii poze dupa nunta biserica rosie Arad

In cadrul sedintelor dupa nunta puteti purta diferite accesorii mai colorate (pantofi, palarii, bijuterii), care poate nu ati avut curajul sa le purtati in ziua nuntii. Astfel veti adauga putina culoare fotografiilor voastre.

Locatii poze dupa nunta rochie mireasa in pantofi rosii

In articolul Locatii poze inainte de nuntia in Arad am vorbit de scoala de calarie din Zadareni. Binenteles ca este o locatie excelenta si pentru fotografiile de dupa nunta.

Locatii poze dupa nunta Zadareni mireasa cai Arad

Dealurile ce inconjoara orasul nostru sunt o sursa importanta de locatii, ca de exemplu cele din zona Maderat.

Locatii poze dupa nunta deal Maderat Arad

Orice varianta ati alege pentru sedinta de dupa nunta va sfatuim sa o programati cat mai aproape de ziua nuntii deoarece cu cat o amanati mai mult cu atat va va fi mai greu sa imbracati din nou hainele de nunta (mai ales in cazul mirilor).

Cand alegeti locatia pentru fotografiile de nunta consultati si fotograful, dar nu lasati doar pe umerii lui sarcina de a alege locatia si alegeti voi o locatie care va reprezinta cel mai bine si in care va simtiti in largul vostru, oricare ar fi aceasta. Nu va lasati condusi de tipare, evitati locurile in care merge toata lumea si astfel aveti garantia ca fotografiile voastre de nunta vor fi deosebite.

Faceti cea mai buna alegere in ceea ce priveste fotograful nuntii voastre, vizitand lista cu fotografi nunta Arad.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: