Nunta voastra la Pensiunea Leo
Articole de prezentare

Nunta voastra la Pensiunea Leo

de

Daca sunteti in cautarea unei altfel de locatii de nunta in Arad atunci Pensiunea Leo este locul ideal pentru evenimentul vostru.
Ce puteti gasi aici? In primul rand, oameni care pun suflet in ceea ce fac si care se asigura ca totul este asa cum v-ati dorit, precum si meniuri personalizate pentru fiecare eveniment in functie de preferintele voastre.

Pensiunea Leo va pune la dispozitie o sala cu capacitate de 150 de locuri, huse pentru mese si scaune incluse in pret, bufet de fructe, meniu personalizat, posibilitatea de a organiza nunta in aer liber sau la cort, camere pentru cazarea invitatilor sau pentru miri si multe alte facilitati pentru o nunta asa cum ati visat.

Daca vorbim despre restaurant, acesta este inconjurat de pereti de sticla, tavanul si stalpii de sustinere sunt de culoare alba iar gresia este de culoare crem astfel puteti utiliza orice combinatie de culori pentru decoratiuni, huse si fetele de masa. Un amanunt foarte important tine de husele de scause si fetele de masa care va sunt oferite gratuit din partea restaurantului. Acestea sunt croite special pentru scaunele si mesele din sala dintr-un material deosebit, rezistent, de calitate si foarte elegant asa cum puteti vedea in imaginile prezentate mai jos. Sunt disponibile doua variante de culori, in functie de preferintele voastre, care pot fi asortate cu diferite funde de alte culori.

Decoratiuni sala nunti Pensiunea Leo Arad

Decoratiuni huse scaune cu dungi Pensiunea Leo Arad

Huse scaune alb si rosu Pensiunea Leo Arad

Pe langa bucatele delicioase, restaurantul pensiunii Leo va pune la dispozitie si bufetul cu fructe cu sculpturi deosebite precum si un spatiu special amenajat pentru pregatirea unui purcel la protap sau a unui gulas la ceaun. Cu siguranta veti impresiona toti invitatii cu un asemenea meniu.

Bufet de fructe la Pensiunea Leo Arad

Desigur, nici cazarea invitatilor nu va fi o problema daca alegeti ca locatie Pensiunea Leo. Aceasta dispune de 10 camere elegant amenajate, perfecte pentru primirea invitatilor veniti din alte localitati si nu numai.

Interior camera dubla Pensiunea Leo Arad

Interior camera matrimoniala Pensiunea Leo Arad

Un avantaj al Pensiunii Leo fata de alte restaurante din Arad este acela ca detine un spatiu verde de dimensiuni foarte mari, foarte bine ingrijit, unde se pot desfasura fara probleme chiar si cununii in aer liber. Daca ati visat mereu la o nunta in cort, Pensiunea Leo va ofera spatiul si toate facilitatile necesare pentru organizarea unui astfel de eveniment.

Nunta in aer liber la Pensiunea Leo Arad

Cununie religioasa in aer liber Pensiunea Leo Arad

Tot ce trebuie sa faceti este sa stabiliti o intalnire cu reprezentantii restaurantului, sa prezentati dorintele voastre si cu siguranta vor face tot posibilul sa aveti parte de o nunta asa cum ati visat.  

Opinii (0)

Adauga opinia ta: