Domeniul Lupas - Nunta de poveste la Castel
Articole de prezentare

Domeniul Lupas - Nunta de poveste la Castel

de

La 12 km de Arad, imediat ce iesim din localitatea Zimandul Nou, se intinde pe o suprafata de peste 50 ha un domeniu de poveste. Incarcat de istorie, Domeniul Lupas (azi) va aniversa 110 ani de existenta peste doar cateva luni. 110 ani de povesti extraordinare, in care a fost detinut de familii nobile, trecut in proprietatea statului comunist si apoi redat istoriei pentru a renaste ca un spatiu al relaxarii si bunei dispozitii.

Nunta in aer liber Arad Domeniul Lupas

Astazi Domeniul Lupas este o oaza de liniste, un loc special pregatit pentru a oferi dragostei fara margini amintiri de neuitat.

Aici gasim doua Sali de Evenimente complet echipate, un parc spatios pentru petreceri in aer liber, spatiu pentru cort de 70 x 50m, spatiu de cazare pentru 120 de invitati precum si doua parcari pentru 150 de autoturisme.

Interior castel Domeniul Lupas nunta Arad

Alegand Domeniul Lupas nu trebuie sa va faceti griji nici pentru copii. Oricat de energici ar fi, acestia se vor putea distra in locul de joaca special amenajat sau vor putea admira pauni, fazani, lebede, rate salbatice,struti, porumbei, iepurasi,caprioare, ponei sau lame la Mini Zoo, amenajat in imediata apropiere a zonelor de petrecere.

O locatie deosebita in intregul complex este Parcul Castelului. Aici se pot organiza evenimente de neuitat intr-o ambianta romantica, iluminata de lampioane, faclii, avand ca martori luna si cerul instelat.

Nunta in aer liber la cort Domeniul Lupas Arad

Centrul de interes al acestui spatiu vast este Castelul cu etaj, construit in anul 1903 in stil Wiener Secession. Se remarca in special holul de la intrarea principala, decorat cu elemente de arta populara maghiara, in special decoruri florale, realizate cu placi ceramice colorate, aplicate pe ziduri. De asemenea retine atentia un maestuos semineu sculptat manual in marmora masiva, ferestrele frumos decorate cu vitralii, cat si fantana de vin, de care s-au bucurat de-a lungul timpului nenumarati conti, baroni, chiar si regele Mihai.

Castelul este inconjurat de un spatios parc cu specii rare, printre care mai multe exemplare de tisa (Taxus- baccata). Legendele spun ca acest castel a fost oferit de catre contele Kintzik logodnicei sale, cadou de nunta, ceea ce ii confera o aura romantica si il face cu atat mai deosebit pentru cei care doresc o nunta de poveste.

Serviciile oferite sunt de prima clasa si oricine se poate convinge printr-o vizita pe Domeniul Lupas sau - simplu - intreband zecile de cupluri care si-au petrecut cea mai frumoasa zi din viata alaturi de cei dragi, pe acest taram de poveste.

Aranjament masa fructe nunta Domeniul Lupas Arad

Meniurile sunt o adevarata arta culinara, iar servirea este la discretie. Personalul este atent selectat, cu inalta calificare, atat ospatarii, cat si personalul din bucatarie.

La evenimentele in aer liber intotdeauna exista o sala de rezerva, pentru situatiile in care vremea devine capricioasa.

Pentru confortul total al mirilor si invitatilor se organizeaza atat cununia civila si religioasa, cat si petrecerea de nunta in aceeasi zi, beneficiind de aceeasi locatie de poveste

Biserica Domeniul Lupas nunta Arad

In parcul castelului exista o biserica, ce a fost in trecut Capela Catolica a Castelului, iar in prezent este Parohie Ortodoxa, unde se oficiaza cununiile religioase, precum si locuri frumoase pentru organizarea cununiei civile.

Cununie religioasa in aer liber Domeniul Lupas Arad

A doua zi, Domeniul Lupas ofera, fara costuri suplimentare, Petrecerea "Pranzul Miresei" la terasa din parcul castelului.

Surprinde placut invitatii si alege pentru cel mai important moment al vietii tale, Nunta la Castel.  

Opinii (0)

Adauga opinia ta: