5 romante romanesti pentru dansul mirilor
Organizare nunta

5 romante romanesti pentru dansul mirilor

de

Exista in momentul de fata un numar impresionant de melodii dintre care sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine cu sentimentele voastre. In schimb, majoritatea lor sunt cantate de artisti si interpreti straini asadar este putin probabil ca toti invitatii sa simta impreuna cu voi semnificatia melodiei, din moment ce majoritatea nu vor intelege versurile.

Numerosi artisti autohtoni au compus nenumarate melodii de dragoste care se potrivesc perfect cu momentul primului dans al mirilor, iar dintre acestea am ales cateva romante, poate uitate de unii dintre noi sau chiar neascultate pana acum, dar care cu siguranta vor contura perfect primul dans si vor face ca toata lumea din sala sa fie partasa din tot sufletul la acest moment unic.
 
1. Stefan Hrusca - Nunta de flori
Cand spunem Stefan Hrusca, automat gandul nostru zboara la superbele cantece si colinde de Craciun cu care acest minunat artist maramuresean ne incanta auzul si sufletul an de an. Dar vocea lui minunata poate sa va insoteasca si in ziua nuntii cu acest superb vals. Este o melodie care poate fi foarte usor urmarita in pasi de dans asadar reprezinta o alegere ideala chiar si pentru dansatorii incepatori.
 
 
2. Vitalie Dani - Primul vals al dragostei
O alta romanta care se potriveste ca o manusa cu primul dans este "Primul vals al dragostei", melodie interpretata de artistul Vitalie Dani a carui timbru vocal cald si catifelat va mangaia fiecare pas al primului vals al dragostei voastre.
 
 
3. Mihaela Runceanu - Fericirea are chipul tau
Vocea inconfundabila a Mihaelei Runceanu este o alegere excelenta pentru dansul care va deschide cea mai frumoasa seara si prima a vietii in doi.
 
 
4. Dani Vitalie - Doua inimi
O alta melodie pe care o propunem pentru primii pasi de dans impreuna este interpretata de talentatul Dani Vitalie, melodie a carei versuri poate exprima pe deplin sentimentele voastre.
 

5. Stefan Hrusca - Ochii tai iubito

Stefan Hrusca ne ofera o alta melodie extraordinara care poate reprezenta o alegere potrivita pentru acest moment special din cadrul nuntii.
 
 
Alegand una dintre melodiile de mai sus cu siguranta veti impresiona toti invitatii si nu veti avea nici o problema in legatura cu pasii de dans, fiecare melodie avand un ritm lent si foarte usor de dansat. Daca melodiile pe care vi le-am prezentat nu sunt pe gustul vostru, atunci cu siguranta veti gasi melodia potrivita analizand alte melodii pentru dansul mirilor.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: