Locatii pentru nunta in aer liber Arad
Organizare nunta

Locatii pentru nunta in aer liber Arad

de

Sunteti o pereche de miri indrazneti daca va ganditi sa organizati nunta in aer liber! Desigur va felicitam pentru decizia curajoasa si dorim sa va oferim cateva informatii despre locatiile din judetul Arad potrivite pentru organizarea unei astfel de nunti in aer liber.

Pozitionata pe drumul national DN7 aceasta locatie dispune de o superba curte interioara cu gazon unde va puteti lasa imaginatia sa zboare atunci cand vorbim de amenajarea spatiului pentru desfasurarea petrecerii. Puteti opta pentru un cort cu o capacitate de maxim 200 de persoane sau, daca sunteti mai curajosi, puteti aranja mesele direct pe gazon, petrecerea fiind de-a dreptul in aer liber.
Tot in aer liber se poate desfasura si cununia religioasa, Pensiunea Leo avand deja experienta in acest domeniu.
 
Nunta in aer liber la Pensiunea Leo Arad
 
Aranjare scaune cununie religioasa in aer liber Pensiunea Leo Arad
 
Tot aici, aveti la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 150 de persoane, elegant amenajat, in care puteti organiza petrecerea nuntii atunci cand vremea este nefavorabila desfasurarii acesteia in aer liber.
Fiind pensiune va ofera si spatii de cazare pentru invitatii veniti din alte localitati, usurandu-va astfel munca.  
 
Complexul Scanteia, sau cunoscut cu numele Domeniul Lupas, este o proprietate aflata la 19 km nord de Arad, in comuna Zimandul Nou, pe drumul inspre Oradea. Pe aceasta proprietate exista un castel construit in anul 1903, care este decorat cu elemente din arta populara maghiara in special cu ornamente florale. 
In fata castelului exista un rondou ideal asezarii meselor pentru invitati. Pot fi aranjate pana la 24 de mese atat in jurul rondoului cat si in fata castelului. Bineinteles mesele rotunde sunt cele mai potrivite pentru o astfel de locatie si spre norocul dumneavoastra le puteti inchiria direct de la complex fara a mai fi nevoiti sa le aduceti din alta parte.
 
Aranjare mese in aer liber domeniul Lupas Arad
 
In nefericitul caz in care vremea nu este de partea voastra aveti la dispozitie si o sala cu o capacitate de 350 de locuri, unde petrecerea poate continua fara nici o problema.
Complexul dispune si de bucatarie proprie, in cazul in care doriti sa pregatiti meniul la "fata locului", dar desigur mai exista si varianta de catering cu care poate nu veti avea atatea batai de cap. 
 
Aranjare locuri nunta in aer liber domeniul Lupas Arad
 
Intregul domeniu este un parc imens cu multi copaci, printre care si multe specii rare, cu o mica gradina zoologica, si locuri cu gazon unde, daca preferati, puteti amenaja un cort in care sa se desfasoare petrecerea. Un cort corect amenajat, cu podea si cu pereti laterali, va va oferi confort maxim si pe vreme insorita dar si daca veti avea parte de o zi ploioasa. 
 
Acest hotel de trei stele este situat in Arad pe Calea Timisorii si are o gradina de vara cu o capacitate de 150 de locuri. Gradina dispune de o suprafata cu gazon si o suprafata pavata langa piscina. Localizarea hotelului il face foarte usor de gasit pentru toti invitatii. Este o locatie perfecta pentru evenimente si petreceri in timpul zilei pentru ca dupa ora 23 exista restrictii de zgomot. De asemenea, deoarece hotelul are si piscina, trebuie sa avertizati invitatii care poate vor veni cu copii pentru a putea evita vreun incident neplacut. 
 
Terasa nunta in aer liber Hotel President Arad
 
Daca alegeti locatia Hotel President pentru nunta in aer liber, rezolvati totodata si problema cazarii invitatilor veniti din alte localitati si puteti sta linistiti si din punctul de vedere al vremii; in cazul in care vremea nu tine cu voi, intrati in sala de restaurant si continuati petrecerea pana in zorii zilei fara nici o problema. 
 
Aflata la 10 km de orasul Arad, in padurea din localitatea Vladimirescu, Pensiunea Safary va ofera locul ideal pentru organizarea unui eveniment in aer liber. Aceasta locatie va ofera o gradina in care pot fi aranjate fie mai multe corturi de dimensiuni mai mici, fie unul mai mare si astfel puteti crea un loc de poveste pentru desfasurarea celui mai important eveniment din viata voastra. 
 
Nunta la cort in aer liber Pensiunea Safari Arad
 
In cazul in care o nunta la cort vi se parea prea complicat de organizat, pensiunea va ofera si o terasa acoperita cu o capacitate de 200 de locuri care se poate si inchide daca vremea nu este prea prietenoasa in ziua nuntii.
 
Terasa de nunta in aer liber Pensiunea Safari Arad
 
Pensiunea este asezata pe marginea unui lac si din aceasta cauza este indicat sa anuntati din timp invitatii, mai ales pe cei cu copii, sa stie la ce sa se astepte. Daca va faceti probleme in ceea ce priveste cazarea invitatilor tinand cont ca locatia nu se afla in oras, nu este cazul deoarece pensiunea va ofera si posibilitati de cazare.
 
Port Arthur, pozitionat pe malul raului Mures, reprezinta un spatiu de dimensiuni mari care poate fi inchiriat si pe care se poate instala un cort mare cu capacitate de pana la 400 de persoane. 
Localizarea acestui teren este una favorabila avand in vedere faptul ca este situat aproape de centrul orasului si se poate ajunge usor la el. Totusi, fiind foarte aproape de zona rezidentiala exista restrictii de zgomot dupa ora 23. Apropierea de raul Mures reprezinta un alt dezavantaj, mai ales daca asteptati invitati insotiti de copii deoarece spatiul nu este foarte bine delimitat si acest lucru poate reprezenta un pericol pentru cei mici. In rest, daca doriti sa amenajati spatiul destinat nuntii voastre incepand de la zero, Port Arthur reprezinta locatia ideala.
Totusi, daca doriti sa instalati un cort optati si pentru podea si asigurati-va ca partile laterale ale cortului se inchid; in cazul in care vremea va face surprize neplacute dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa puteti savura linistiti aceste momente unice.
 
Situat in centrul Aradului, pe malul raului Mures, restaurantul Riviera reprezinta locatia ideala pentru o nunta in aer liber. Desi este asezat central, restaurantul dispune de o parcare foarte incapatoare, astfel ca invitatii nu vor avea probleme in a gasi un loc pentru a lasa in siguranta masina. Zona in aer liber nu ofera spatiu pentru o nunta prea numeroasa dar pentru o nunta privata si cocheta este solutia optima.
 
Nunta in jurul piscinei la restaurant Riviera Arad
 
Mesele pot fi rasfirate in jurul piscinei, doar ca din nou trebui sa fiti atenti sa anuntati invitatii care vor veni cu copii, pentru a nu avea surprize neplacute. In cazul in care vremea nu tine cu voi aveti la dispozitie si sala restaurantului cu o capacitate de 250 de locuri. In ceea ce priveste cazarea invitatilor nu aveti de ce sa va faceti probleme, in zona aflandu-se cele mai importante hoteluri din Arad.
 
Speram ca totul va iesi asa cum ati visat si vremea va fi frumoasa si insorita!
Opinii (0)

Adauga opinia ta: