6 cadouri utile pentru invitati
Organizare nunta

6 cadouri utile pentru invitati

de

Marturiile de nunta sunt mici cadouri-amintire oferite invitatilor in timpul petrecerii, in semn de apreciere si multumire din partea mirilor. Pana de curand aceste cadouri constau in cutiute sau pungute de diferite forme si culori care contineau cate 5 bomboane, de obicei migdale glazurate, simbolizand sanatate, prosperitate, fertilitate, fericire si longevitate. Astazi, pentru a oferi invitatilor amintiri care sa reziste mai mult in timp, mirii aleg in locul bomboanelor diferite obiecte mai mult sau mai putin utile. Pentru a face invitatilor vostri o surpriza placuta si totodata utila, va propunem cateva idei si modele de marturii de nunta, garantandu-va ca invitatii vostri isi vor aminti mereu cu drag de ziua nuntii voastre.

  • Ramele foto reprezinta un cadou inedit pentru invitatii vostri. Puteti sa le folositi chiar si pentru asezarea invitatilor la masa pentru ca mai apoi sa le poata lua cu ei la plecare. O alta idee este sa amenajati in cadrul petrecerii un mini studio foto, astfel veti putea imprima poze cu invitatii chiar in ziua nuntii si le puteti adauga in rama. Cu siguranta va fi o amintire pretuita!

Marturie rame foto elegante

  • Deschizatoarele de sticla sunt marturii care cu siguranta vor fi de folos invitatilor vostri. Avand un design unic, pot fi foarte usor incadrate intr-o nunta cu tematica de vara sau toamna. Realizate din crom auriu sau argintiu, sunt alegerea ideala pentru nunta tematica.

Marturie deschizatoare de sticla moderne

  • Pentru doamnele sau domnisoarele invitate la nunta voastra va recomandam una dintre modelele elegante de oglinzi pentru poseta. Avand un design elegant se potrivesc pentru orice ocazie si reprezinta un accesoriu necesar oricarei femei. Fie ca optati pentru modelul patrat, in forma de inima sau cu strasuri, va garantam ca faceti alegerea cea mai buna.

Marturie de nunta oglinzi elegante pentru doamne

Marturie de nunta pentru doamne oglinzi de poseta

  • Un semn de carte nu se demodeaza niciodata, asadar reprezinta o alegere ideala pentru marturii, indiferent de varsta invitatilor. Puteti alege intre modelul cu fluture, inima sau pentru o nunta tematica puteti alege semnul de carte auriu in forma de frunza cu pietre semipretiose.

Marturie de nunta semn de carte fluture sau inima

Marturie de nunta semn de carte ingeras sau frunza

  • O amintire utila o reprezinta si aceste suporturi de lumanari care pot fi utilizate si ca suporturi pentru cardul cu numele invitatilor. Pentru o nunta alb-negru va recomandam lumanari in culorile nuntii care vor incandra perfect cu decorul ales.

Marturie de nunta suport lumanari si carduri

Marturie de nunta suport elegant de lumanare

  • Un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din nici o casa este dopul universal pentru sticle. Potrivite in orice ocazie si cu siguranta foarte des utilizate, dopurile reprezinta o alegere utila si eleganta totodata. Realizate din crom avand o garnitura din cauciuc negru, aceste dopuri vor pastra vie amintirea nuntii voastre.

Marturie dop de sticle universal fulg si spirala

Marturie dop de sticla universal inima si spirala

Va recomandam sa alegeti pentru invitatii vostri marturii utile, astfel isi vor aminti mai des de frumoasa zi din viata voastra si pot pastra aceasta amintire vie pentru foarte mult timp.

Desigur puteti alege si alte tipuri de marturii din sectiunea noastra de Bazar, in functie de gusturi si de bugetul alocat pentru marturiile de nunta.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: