Decoratiuni de nunta realizate cu fructe
Organizare nunta

Decoratiuni de nunta realizate cu fructe

de

Cand vine vorba despre decoratiunile de nunta, automat gandul nostru zboara la aranjamentele cu flori, de toate culorile si formele. Cu toate ca sunt frumoase, florile nu sunt singura optiune de luat in calcul atunci cand ne gandim la decoratiunile din sala de nunta.
O idee deosebita pentru decorul de nunta sunt aranjamentele cu fructe proaspete pe care desigur le putem combina cu diverse tipuri de flori sau plante. De asemenea, fructele sunt prezente intr-o gama larga de culori si sunt disponibile in aproape orice anotimp, asadar ne sunt tot timpul la indemana.

Exista o multime de modalitati de decorare a salii, care pot porni chiar de la fructul tau preferat. Poti utiliza culoarea naturala a fructelor ca un punct de plecare pentru a crea o paleta de culori proaspete si naturale pentru nunta ta. Iti va fi mai usor daca alegi fructele disponibile in sezonul in care are loc ceremonia si astfel poti stabili foarte usor culorile de baza ale evenimentului dar poti realiza aranjamente deosebite utilizand si fructele care le gasesti pe piata in majoritatea timpului cum ar fi merele, rosii sau verzi, perele, portocalele, lamaile, nucile, etc. Daca nunta va fi la inceputul verii, capsunile cu siguranta vor da o nota de prospetime si culoare, iar pentru o nunta tomnatica lasa prunele si strugurii sa dea o nota de eleganta aranjamentelor de pe mesele invitatilor.

Merele sunt cele mai populare fructe utilizate in decoratiunile de nunta. Ele sunt o alegere deosebit de buna pentru o nunta de toamna. Merele arata foarte bine in cilindrii mari de sticla, sau pot fi adaugate si in cadrul aranjamentele florale. Rosul aprins al merelor arata foarte bine in combinatie cu alte culori calde de toamna, sau poti alege sa utilizezi merele verzi pentru un aspect vesel si fresh.

Aranjament de nunta cu mere verzi si trandafiri

Citricele sunt o alta optiune de mare efect pentru decoratiunile de nunta. Culorile vii si proaspete ale portocalelor sau lamailor pot fi folosite atat individual cat si impreuna, pentru a obtine o paleta de culori estivale si luminoase. Ca si celelalte fructe, pot fi aranjate in in vaze inalte de sticla, pot fi taiate in jumatate sau folosite intregi si desigur pot fi dispuse si individual in combinatie cu flori sau alte accesorii.

Aranjament de nunta cu lamai si trandafiri

Portocalele pot fi folosite si pentru decorarea unei nunti de iarna. Pentru un efect deosebit atat vizual cat si olfactiv, poti impunge cuisoare in portocale iar apoi le poti lega cu panglica si atarna prin sala de nunta sau le poti aranja in boluri mari de sticla pe mesele invitatilor. Mirosul lor cu siguranta nu va lasa pe nimeni indiferent, mai ales intr-o seara friguroasa de iarna.

Decoratiuni de nunta cu portocale si mere rosii

Unul dintre lucrurile cele mai bune cu privire la utilizarea fructelor ca decor de nunta, este faptul ca sunt decoruri neobisnuite si vor oferi evenimentului o nota de unicitate. Un alt lucru grozav este faptul ca utilizarea fructelor este mult mai putin costisitoare decat incercarea de a umple sala de nunta cu o abundenta de flori.  

In galeria de fotografii de mai jos vei gasi un adevarat izvor de inspiratie in legatura cu decoratiunile realizate cu fructe, ideale pentru mesele invitatilor sau pentru orice alt eveniment.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: