Anima ringul de dans prin Dansul cu baloane
Organizare nunta

Anima ringul de dans prin Dansul cu baloane

de

In cadrul receptiei de nunta unul din momentele cele mai agreate de catre invitati este acela al dansului si al intalnirii cu ceilalti invitati pe ringul de dans. Daca ai inspiratia sa iti alegi bine DJ-ul sau muzica live, succesul petrecerii tale este asigurat. Este clar ca prin dans se dilueaza mare parte din atmosfera crispata care poate strica evenimentul si care de multe ori este inevitabil, mai ales daca invitatii nu se cunosc prea bine.

Pentru a face timpul petrecut pe ringul de dans cat mai agreabil ai nevoie, pe langa o muzica buna, de atragerea unui numar cat mai mare de petrecareti. Pentru aceasta poti organiza un joc de societate care sa aiba atat rolul de a-i aduce in fata si pe invitatii mai rusinosi, cat si de a anima putin atmosfera. Jocurile de acest fel sunt amuzante chiar si pentru cei care stau pe margine si sunt simpli spectatori si care altminteri probabil s-ar plictisi.

Pentru a pune in practica dansul cu baloane nu ai nevoie de prea multa inspiratie sau indemanare. Tot ce iti trebuie sunt cateva baloane (atatea cate cupluri de dansatori se afla pe ring) pe care trebuie sa le poti lega cu ata mai lunga. Pentru a condimenta putin jocul poti apela la un maestru de ceremonii care le explica invitatilor regulile jocului si miza. Poti opta pentru o alegere aleatorie a cuplurilor de pe ring, ceea ce permite si legarea unor prietenii si relatii de echipa intre invitati care altminteri probabil nu ar dansa impreuna. Poti face biletele cu numere, un rand de biletele pentru barbati, alt rand pentru doamne si domnisoare. Cei care au ales acelasi numar devin pereche pentru acest dans.

Fiecare cuplu de dansatori va primi cate un balon pe care trebuie sa il lege cu o ata de glezna partenerei. Regulile jocului sunt foarte simple : trebuie sa calci cat mai multe baloane in jurul tau si in acelasi timp sa protejezi balonul partenerei. Castiga ultimul cuplu care a ramas cu balonul intreg, iar premiul de consolare il primeste cuplul care a spart cele mai multe baloane.
Va puteti astepta ca acest dans sa fie cu atat mai amuzant cu cat cei care participa se implica mai mult si lupta pentru premiu. Deci ar fi indicat ca premiul sa nu fie doar unul formal, ci sa ridice o miza serioasa. Puteti de asemenea sa pedepsiti cuplul care iese primul din joc, sau pe acela care in febra jocului uita sa mai danseze propriu-zis.
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: