20 de fotografii pentru albumul de nunta
Organizare nunta

20 de fotografii pentru albumul de nunta

de
In acest articol iti prezentam o lista cu cele mai importante 20 de fotografii pe care trebuie sa le contina albumul vostru de nunta astfel ca amintirile din ziua nuntii sa fie complete. Desigur, nu doar aceste cadre sunt importante si cum fiecare eveniment este unic, asemenea va fi albumul de nunta. 
 
 • Emotiile dinaintea nuntii In dimineata nuntii cu siguranta in mintea si sufletul tau se intampla o multime de lucruri care desigur nu pot fi exprimate in cuvinte, asadar o fotografie care sa iti aminteasca de emotiile dinaintea nuntii este binevenita.

Emotii inaintea nuntii Intuitiv Art Cluj Napoca

 • In amintirea rochiei de mireasa Se poate sa ai o multime de fotografii cu rochia de mireasa inainte de nunta, poze realizate de tine pentru a le arata familiei sau prietenilor tai, dar nimic nu se compara cu o fotografie realizata chiar in dimineata nuntii de un fotograf profesionist.

Rochia de mireasa Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Micile detalii Ne referim aici in principal la accesoriile care iti vor accentua look-ul in ziua nuntii: bijuterii, verighete, pantofi, voal, jartiera, etc dar care nu vor iesi atat de mult in evidenta in restul fotografiilor din ziua nuntii.

Accesorii mireasa Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Pregatirea miresei Un moment pe care cu siguranta il asteptai de multa vreme este imbracarea rochiei de mireasa si ar fi pacat sa nu de poti bucura de o astfel de amintire.

Imbracarea miresei Intuitiv Art Cluj Napoca

 •  Coafura si machiajul In ziua nuntii fiecare mireasa doreste sa arate cum nu se poate mai bine, coafura si machiajul trebuie sa fie perfecte, asadar trebuie sa imortalizezi si aceste aspecte, inainte ca orele de dans si petrecere sa-si spuna cuvantul.

Fotografii coafura si machiaj mireasa Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Domnisorele de onoare in actiune Daca ai alaturi domnisoarele de onoare, vei dori sa ai o amintire pretioasa cu ele ajutandu-te in cele mai importante momente.

Domnisoare de onoare in actiune Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Poza de revista Cand rochia, coafura, bijuteriile si restul accesoriilor formeaza mireasa perfecta la care ai visat de atata timp, este momentul pentru o fotografie care sa-ti taie rasuflarea.

Fotografia de revista Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Buchetul de mireasa Accesoriul care iti completeaza perfect tinuta si de care vei fi "legata" aproape pe tot parcursul zilei este desigur buchetul de mireasa. O amintire proaspata a buchetului de mireasa trebuie sa incadreze in albumul nuntii.

Buchetul miresei Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Momente in familie Fotografii cu familia in ziua nuntii cu siguranta vei avea o multime, insa expresia parintilor cand te vor vedea in rochia de mireasa este unica si irepetabila.

Momente in familie in ziua nuntii Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Doar baietii Mirele poate profita de un moment de relaxare alaturi de ajutoarele sale.

Cavalerii de onoare Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Doar fetele Bucura-te de o zi minunata alaturi de domnisoarele de onoare.

Domnisoarele de onoare Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Intrarea in biserica Desi toate ceremonia religioasa are o semnificatie aparte, momentul cel mai important si emotionant este cel in care mireasa paseste in biserica la bratul tatalui, asadar aceasta fotografie nu trebuie sa lipseasca din album.

Intrarea in biserica Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Ceremonia religioasa O fotografie care sa capteze toata atmosfera unui anumit moment al cununiei religioase este binevenita in albumul nuntii.

Momente ceremonie religioasa Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Iesirea din biserica Poti marca acest moment prin eliberarea unor porumbei sau fluturi iar invitatii va pot intampina aruncand boabe de orez sau baloane de sapun.

Iesirea din biserica Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Portrete de familie Dupa cununia religioasa de obicei exista o perioada de timp pentru realizarea unei mini sedinte foto cu familia si invitatii.

Fotografii de familie Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Sedinta foto Dupa cununia religioasa, printre fotografiile de grup profitati de timp si pentru realizarea unor cadre unice in calitate de proaspat casatoriti, fiind de fapt si singurul moment al zilei in care lumina va permite sa faceti aceste fotografii doar cu voi doi.

Sedinta foto Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Locatia nuntii Dupa ce ai avut atatea batai de cap cu alegerea si decorarea locatiei de nunta, trebuie sa ai ca amintire o fotografie cu sala de nunta gata aranjata, ideal ar fi sa fie realizata inainte sa intre invitatii.

Locatia nuntii Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Decoratiunile in detalii Fiecare detaliu al nuntii conteaza asadar trebuie sa ai fotografii cu decoratiunile de pe mesele invitatilor, bufetul de fructe sau de dulciuri, masa mirilor, etc.

Decoratiuni in detaliu Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Primul dans Cu toate ca este mai dificila capturarea unei fotografii de calitate in timpul primului dans, aceasta trebuie sa fie nelipsita din albumul vostru. 

Dansul mirilor Intuitiv Art Cluj Napoca

 • Tortul mirilor Punctul culminant al oricarei petreceri de nunta este tortul mirilor. Din pacate, de multe ori iluminatul slab din sala, inghesuiala din jurul tortului sau graba chelnerilor de a taia tortul nu permite fotografului sa realizeze cadre deosebite, asadar pentru a avea cel putin o fotografie reusita cu tortul de nunta incearca sa creezi conditiile necesare realizarii ei. Dupa ce fotograful a realizat cateva cadre cu tortul intact, puteti trece la taierea tortului de nunta, moment care va ocupa loc de cinste in albumul nuntii.

Tortul mirilor Intuitiv Art Cluj Napoca

Multumim Intuitiv Art pentru superbele fotografii, iar voua va dorim cat mai multe fotografii deosebite care sa mentina vii amintirile din cea mai frumoasa zi a vietii de cuplu.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: