Mihaela si Sergiu - Constanta
Nunti reale

Mihaela si Sergiu - Constanta

de

Avem bucuria de a va prezenta o nunta deosebita, de la care cu siguranta avem multe de invatat, si anume nunta lui Sergiu si Mihaela din Constanta.

Ca o introducere va prezentam pe scurt povestea nuntii dupa care va lasam in compania fotografiilor care cu siguranta va vor incanta.
Asadar, primul pas, cununia civila, s-a desfasurat la Starea Civila din Constanta in alta zi decat cununia religioasa si petrecerea, lucru care este recomandat de foarte multa lume. Dupa cateva zile au avut loc atat cununia religioasa cat si petrecerea.

O  "curiozitate" a fost faptul ca Mihaela s-a machiat singura pentru marele eveniment, si machiajul a iesit impecabil, asa ca fetelor, nu aveti nevoie decat de putin curaj si cateva incercari inainte.

Cununia religioasa a fost una cu totul aparte, deoarece s-a desfasurat in aer liber pe malul lacului Mamaia, dupa care, in acelasi loc, la Restaurantul Piccadilly, s-a pornit si petrecerea de sarbatorire a tinerilor casatoriti.

Sala a fost foarte frumos si foarte simplu decorata, bunul gust si simplitatea au impresionat toti invitatii. Asadar, inca o confirmare a faptului ca nu sunt necesare decoratiunile grandioase si costisitoare pentru ca lumea sa se simta bine si sa petreaca pana in zorii zilei.

Surprizele nu s-au lasat asteptate, mirii pregatind o masa cu trabucuri pentru invitatii lor, si bineinteles toata lumea a fost curioasa sa le incerce. Surpriza cea mare a venit insa la miezul noptii din partea domnisoarelor de onoare care au pregatit mirilor costume de carnaval, iar impreuna cu superbul foc de artificii s-a creat o adevarata atmosfera de poveste.

 

  • Prezentare miri: Mihaela si Sergiu Istrate, Constanta
  • Cununia civila: 26 mai 2010
  • Data nuntii: 29 mai 2010
  • Cununia religioasa: in aer liber pe malul lacului Mamaia
  • Furnizori: Restaurant petrecere: Piccadilly Mamaia - agentie decoratiuni: Picasso Art Constanta - florarie: Picasso Art Constanta - buchet mireasa: Picasso Art Constanta - rochia de mireasa: Rosa Clara Bucuresti - pantofii miresei: Dan Coma Bucuresti - fotograf: Xposure Arad - invitatii nunta: Picasso Art Constanta - coafura: Salon Bucuresti - machiaj: realizat personal - inchiriere costume carnaval: Bucuresti

Povestea nuntii in fotografii:

Verigheta cu diamante si rochia de mireasa Mihaela Constanta

Machiaj propriu de mireasa Mihaela Constanta

Detalii verighete si cercei nunta Mihaela si Sergiu Constanta

Pantofi albi de mireasa Mihaela Constanta

Asezare scaune in aer liber cununia religioasa la Piccadilly

Cununie religioasa restaurantul Piccadilly Mamaia

Sala de nunti decorata restaurantul piccadilly Mamaia

Detalii decoratiuni sala Piccadilly Mamaia

Carduri masa invitati si detaliu buchet mireasa Mihaela Constanta

Detaliu trabucuri pentru invitati nunta Mihaela si Sergiu

Dansul mirilor Mihaela si Sergiu Mamaia

Costume carnaval dansul mirilor Mihaela si Sergiu

Tortul miresei la restaurantul Piccadilly Mamaia

Portret miri Mihaela si Sergiu Constanta

 

Ce a fost bine si ce ati face altfel?

Am exagerat cu dulciurile, bautura si tortul. Trebuia sa comandam cel mult jumatate din cantitatea finala. Poate ar fi fost mai bine sa avem niste recipiente de plastic pe care sa le umplem cu prajituri si sa le oferim invitatilor la plecare.

O idee foarte buna a fost cea cu trabucurile, invitatii au fost impresionati.

In plus, noi obisnuim ca la nunta prietenilor apropiati sa le facem o surpriza cand se fura mireasa. La nunta noastra a fost o adevarata adunare de forte. Au fost implicati si mirele, prietenele, dj-ul, fotograful si cameramanul. In loc sa mergem intr-un club dupa cum se obisnuieste am fost intr-o plimbare cu limuzina prin Constanta. Fetele au avut pregatita o intrega recuzita si in plus doua sticle de sampanie foarte binevenite. Am facut poze in portul Tomis si ne-am distrat de minune. La intoarcere m-au costumat in domnisoara din Evul Mediu si au avut inspiratia sa-l imbrace pe Sergiu in pirat. Toate s-au potrivit de minune! - Mihaela

Sedinta foto la Marea Neagra Mihaela si Sergiu Constanta

Opinii (0)

Adauga opinia ta: