Irina si Catalin - Ramnicu Valcea
Nunti reale

Irina si Catalin - Ramnicu Valcea

de

Un eveniment de la care cu siguranta avem multe de invatat este nunta Irinei si Catalin. O nunta moderna si totusi clasica si eleganta in decoratiuni, fiecare detaliu planificat si ales cu mult bun gust.

Desigur, pentru ca un eveniment sa iasa asa cum il dorim, trebuie sa ne implicam de la bun inceput in organizarea lui, sa nu lasam nici un detaliu la intamplare si asta inseamna sa incepem sa ne informam si documentam cu mult timp inainte de marele eveniment, pentru ca in ziua mult asteptata sa ne putem bucura fara nici o problema de toata munca de pana atunci.

Asadar, sa incepem:

  • Prezentare miri: Irina si Catalin, Ramnicu Valcea
  • Data nuntii: 02 iulie 2011

Furnizori:

Restaurant petrecere: Ok Ballroom Ramnicu Valcea / agentie decoratiuni:  Issa Mariage Ramnicu Valcea / florarie: Alidesign Ramnicu Valcea / buchet mireasa: Alidesign Ramnicu Valcea / rochia de mireasa: Pronovias (model Alcazar) magazin Novias Bucuresti / pantofii miresei: Badgley Mischka / costum mire: Roberto Cavalli / pantofi mire: Canali Milano / fotograf: Imagia / machiaj: Cristina David Ramnicu Valcea / tort: Cofetaria Oana Ramnicu Valcea / entertainment: Ovidiu Komornyik, Maria Dragomiroiu, Nistor Family Band

Machiaj de mireasa Irina Ramnicu Valcea

Machiaj de nunta mireasa Irina din Ramnicu Valcea

Detalii nunta Ramnicu Valcea bratara mana mireasa si buchet

Detaliu bratara mana mireasa Irina din Ramnicu Valcea

Sedinta foto coloane nunta Irina si Catalin Ramnicu Valcea

Detalii sfesnice lumanari si flori nunta Irina si Catalin

Amanunt vaza flori cu lamai si aranjament nunta Irina si Catalin

Aranjament floral cu lamai masa invitati nunta Irina si Catalin Ramnicu Valcea

Detalii meniu galben nunta si numar masa invitati nunta Irina si Catalin

Accesoriu servet nunta masa invitati

Dansul mirilor Irina si Catalin

Aranjament floral masa si tortul mirilor nunta Irina si Catalin

Detaliu decor cupola cort candelabru nunta Ramnicu Valcea

Taierea tortului mirilor Irina si Catalin


In mare parte totul a iesit asa cum ne-am dorit, mai ales datorita faptului ca ne-am ocupat de organizarea evenimentului cu mai bine de un an inainte.

Am pornit de la ideea ca esenta unei nunti este muzica, pe care am ales-o pentru toate genurile si care a fost " lozul castigator " pentru distractie si buna dispozitie.
Nu am respectat traditiile gen: furatul miresei, luatul voalului de pe cap, si a fost o hotarare buna, deoarece nu au existat intreruperi, iar nuntasii au dansat incontinuu.

De asemenea, am acordat o importanta deosebita si celorlalte aspecte organizatorice, cum ar fi, aranjamentul salii, alegerea meniului si a tortului (au fost facute mai multe mostre pe care le-am tot incercat pana sa ne decidem asupra ultimei variante ).

Rezultatul final a fost peste asteptari, iar ca o confirmare a reusitei noastre, a doua zi am primit foarte multe sms-uri de felicitari din partea invitatilor.

Referitor la eventualele schimbari in organizare, ar fi anumite mici detalii care au avut insa o importanta minora si nu au fost sesizate sau luate in considerare.

Irina & Catalin.


Sedinta foto nunta pe banca Irina si Catalin Ramnicu Valcea
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: